Gasztronómia kompromisszumok nélkül.

Az éttermet Pallag Fanni és Pallag Dávid nyitotta 2020 Decemberében a pandémia idején. Rövid időn belül az étterem  2022 egyik legszerethetőbb, új progresszív „szerzői konyha” koncepciója.Barátságos hangulatú, letisztult bisztró fiatal séfek, Pallag Dávid és Botos Tamás olvasatában.A konyha gondolkodásmódja mindenképpen a progresszív irányzatot követi, az alapanyag használata a hazai élelmiszerekre fókuszál, de a megoldások, az ételek elkészítésének módja modern, esetenként fúziós elgondolásokkal valósul meg. A séfek modern bisztrókonyháról alkotott képe, a jól eltalált ízek, a fogásokon tetten érhető gasztronómiai ösztönössége magabiztosan kiemeli az átlag bisztrók mezőnyéből.

Rólunk mondták

Forbes Magazin

„Akkor fog győzedelmeskedni a gasztroforradalom, ha minden harmincezres városban lesz egy olyan hely, mint Budaörsön a Rutin.”

Bűvös Szakács

„Fehérre meszelt sarki ház Budaörs főútján – utcai terasz, puritán belső. Tisztes a borválaszték, könnyű és kimondottan üdítő a Hübris csapolt lágersöre. Pallag Dávid és felesége konyhája önjellemzés szerint „tradicionális magyar ízvilágot” kínál, amibe varratmentesen illeszkedik a bruschetta bivalymozzarellával vagy mással és az After Work Jazz & Wine program.”

hu_HUHungarian