"Szerethető egész estés, gasztroélmény"

05 - Our Philosophy

Gasztroélmény

Az éttermet Pallag Fanni és Pallag Dávid nyitotta 2020 Decemberében a pandémia idején. Rövid időn belül az étterem 2022 egyik legszerethetőbb, progresszív „szerzői konyha” koncepciója lett és még ebben az évben megkapta első Michelin ajánlását, és a Séf lett az ország ifjú séf tehetsége a Dining Guide szerint .A bisztró stílusú konyha 2024 nyarán átalakult egy egész estés gasztronómiai élmény koncepcióra ahol több fogáson keresztül vezetik a vendégeket a Séf Pallag Dávid olvasatában.

A Rutin

Az éttermet Pallag Fanni és Pallag Dávid nyitotta 2020 Decemberében a pandémia idején. Rövid időn belül az étterem  2022 egyik legszerethetőbb, progresszív „szerzői konyha” koncepciója lett és még ebben az évben megkapta első Michelin ajánlását, és Séf lett az ország ifjú séf tehetsége a Dining Guide szerint .A bisztró stílusú konyha  2024 nyarán átalakult egy egész estés gasztronómiai élmény koncepcióra  ahol több fogáson keresztül vezetik a vendégeket a  Séf  Pallag Dávid olvasatában.A konyha gondolkodásmódja mindenképpen a progresszív irányzatot követi, az alapanyag használata a hazai élelmiszerekre fókuszál, de a megoldások, az ételek elkészítésének módja modern, esetenként fúziós elgondolásokkal valósul meg. A séf modern konyháról alkotott képe, a jól eltalált ízek, a fogásokon tetten érhető gasztronómiai ösztönössége magabiztosan kiemeli az átlag éttermek mezőnyéből. 

In cooperation with easyTableBooking.com
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...